perjantai 11. joulukuuta 2015

...pientä pintaremonttia...


Se on munmunmun! Pikaisesti kasattuna kuvausta varten, ja purettu taas sitä remppaa varten. Täytynee aloittaa pesemisellä, tapettien repimisellä, ja suunnittelulla. Äkkiseltään katottuna kaikki osat näyttäis olevan mukana, ja ehjiä, jopa ne ikkunat, jotka mukulana hajos siitä ekana. Savupiippu ja parveke puuttuu, mut en ees tiiä, onko ne ollu vakioina kaikissa vuosikerroissa. Suht uushan toi on, ku ulkopinnoilla on vaaleanpunaista, paljon kukkasta, ja sen sellaista. Ja toki grafitteja kuulakärkikynillä tehtynä. 

Visiona ois rempata tuota nollabudjetilla, niinku taloakin, ja käyttää niitä talon rempassa jäneitä maaleja, tapetteja jne. Ehdottomasti tahdon sinne puulämmityksen, eli puuhella, ja leivinuuni ja pönttöuuni, tai pari pönttistä, on suunnitteilla. Ja se savupiippu. Myyjä sano tänään, et hän tuo ylimääräset kalusteet mulle, meinasin alkaa itkemään onnesta. Ja hei, löysin duunista myös Regina-sarjan lautasen, siis sellaista Arabian vanhaa, punakuvioista tyyliä, mitä oon kuolannu pitkään. Yksi risa lautanen ny ei ihmeitä tee, mutta hieno koriste se on kissojen rikottavaksi. 

Koitin tänään duunissa miettiä jotain erikoistumisalaa, pakko ois keksiä jotain omaa myytävää, siis niitten 50sentin kippojen ja kaulapantojen lisäksi. Omat kiinnostuksenkohteet ku on toi askartelu, nuukailu ja elikot kaikissa muodoisa, jos jotain niitten ympäriltä kehittelis, siis sellaista kaupallista, mikä tois vähän lisää siihen onnettomaan tulokseen, eikä mitään hallintäytettä. Ideoita anyone?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti