sunnuntai 15. helmikuuta 2015

pissaapissaaenemmänpissaa (=eteisremppa)

 
 Pitäis tuulettaa, olen saanut eteisen tilaa edistymään vuodentakaisesta. Mitä noi kaksi ensimmäistä kuvaa edustaa. Kolmas on Piha-Koirasen aloittama lattiaremppa, ja remppa-assari Loukku.


 Pissaista korkkimattoa, pissaista seinäpahvia, kissanpissaista seinää (ilmeisesti Matin kissat eivät kaikki ole olleet sisäsiistejä...), pahvien alta löytynyt paneeli, ja paneeliin naulattu ovenkohta, ja oranssiaoranssiaoranssia. Oranssi on kohta mennyttä, 3l valkoista maalia odottaa oransseja seiniä, tohon lautapaneeliin maalaan sitä Liniä, mitä o valkoisena mekei 10l, ja hommaan kellarin ovessa olevaan tauluun kehyket, se tulee tohon paneeliseinälle si. Muille seinille tulee leijonasabluunakuviot, ehkävihreällä. Täydellinen vihreä vaan puuttuu, lattiaan löyty täydellinen harmaa.


Hioin lattiat, pesin seinät ja lattiat, ja kyllästin lattian etikalla. Ja maalasin ekan kerran, keskelle kuivumista odotellessa kulku-ura. Lattiamaalina on alunperin vernissapohjainen, koska lattia on maalattu viimeksi joskus 1937-1952-välillä. Toi harmaa on tämänpäiväinen, maalina nyt kokeilussa Tikkurilan Permo (koska Uulan maaleja ei myy yksikään vorsalaisliike), sävynä vanhanajan värikartan tummemmanharmaa lattiamaali, joka sattumalta on prikulleen sama, kuin keittiön lattian lakuperäinen väri. Kertasivelyllä Permo peittää Betoluxia paremmin, ja on riittoisampaa, jospa se kestäisikin sitä paremmin lattiassa. Toivoa sopii. Huomenna maalataan valkoisella, alkuun keittiötä, koska makson itteni kipeäksi keittiön verhosta, ja sitä ei voi laittaa vaaleansiniseen verholautaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti